Tervetuloa suomalaisen Osasto Karhun blogiin!

Taisteluosasto Karhu muodostuu vapaaehtoisista suomalaistaistelijoista, jotka palvelevat Donetskin kansantasavallan asevoimissa. Osasto Karhu toimii Donbassissa etulinjan taistelutehtävissä. Me olemme ehdottomasti antifasistinen ja anti-imperialistinen taisteluosasto.

Ketään meistä ei ole rekrytoitu Venäjän toimesta eikä kukaan saa palkkaa Venäjältä, jokainen on tullut paikalle täysin omaehtoisesti vapaasta tahdostaan. Toisaalta, jos niikseen tulee, tulemme puolustamaan myös Venäjää – aseellisesti. Me olemme suomalaisia patriootteja ja meille tuli mitta täyteen EU-komentoa, jenkkien ja Naton hännystelyä, Ukrainan armeijan sotarikoksia sekä russofobista paskaa, jota Suomen valtamedia on pullollaan.

Me olemme nousseet aseisiin ja me taistelemme ihmisyyden sekä vapauden puolesta!

Suomen poliittinen sekä sotilaallinen eliitti on myynyt Suomen amerikkalaisen suurpääoman vasalliksi. He ovat todellisia maanpettureita. Ilman radikaalia poliittista muutosta Suomesta ei ole jäljellä käytännössä mitään puolustamisen arvoista. Venäjä ei uhkaa yhtään suvereenia valtiota millään tavalla, ellei sitä tarkoituksellisesti provosoida. Ja Suomen poliitikot ovat juuri niin tyhmiä, että he tekevät niin, koska jenkit pyytävät.

Osasto Karhu jatkaa niitä fasisminvastaisen taistelun kunniakkaita perinteitä, joita sadat Espanjan sisällissodan vapaaehtoiset Suomalaiset toteuttivat esimerkillisesti. Tähän blogiin kirjoitellaan satunnaisesti päivityksiä riippuen rintamatilanteesta ja osaston taistelijoiden rotaatioista. Julkaisemme aina mahdollisuuksien mukaan kuvamateriaalia etulinjasta.

Meille voi myös osoittaa kaikenlaisia huolia, murheita ja turhia toiveita osoitteeseen: osastokarhu@yandex.ru.

Ja lopuksi vielä hieman musiikkia, jotta totuus ei unohdu. Taisteluosasto Karhun epävirallinen tunnuslaulu etulinjassa on Punakaartin marssi.

Advertisements