Vapaassa maailmassa

Se mikä täällä aidosti vapaassa maailmassa käy päivä päivältä selvemmäksi on se, miten heikko on lopulta lännen hallitsevan eliitin valta. Täällä Donetskin ja Luganskin kansantasavalloissa on katkaistu siteet länsimaita hallitsevan eliitin valtamekanismeihin lopullisesti ja siivottu maa fasismista. Krimin, Donetskin ja Luganskin esimerkki osoittaa vastaansanomattomasti sen, että lopulta hyvin pieni joukko määrätietoisia miehiä (ja naisia!) voi muuttaa historian suunnan ja aloittaa laajan kansannousun.

Suomessakin hallitsevan kansanvastaisen ja maanpetoksellisen eliitin keskeinen ase Suomen kansan alistamiseksi on tällä hetkellä russofobian lietsominen. Toinen alistamismekanismi on pasifistinen propaganda, joka on täysin kaksinaismoralistista. Kansan aseellinen vastarinta leimataan poliittisten ääriliikkeiden marginaaliseksi toiminnaksi, terrorismiksi tai suorastaan rikolliseksi. Samaan aikaan hallitseva länsieliitti tekee systemaattisesti sotarikoksia ja harjoittaa kansanmurhapolitiikkaa sekä suoranaista valtioterrorismia ympäri maailman.

Taisteluosasto Karhu kieltäytyy pasifistisesta kaksinaismoralistisesta paskapropagandasta, jota kansalle tyrkytetään ainoana tarkoituksena pimittää ihmisiltä hallitsevan eliitin rikollinen luonne ja viedä tavallisilta ihmisiltä ainoa toimiva ja tehokas tapa käyttää poliittista valtaa. Aseellinen kansannousu on suoraa demokratiaa! Se on kansanvaltaa!

Me emme ole paenneet taistelua, vaan kulkeneet sitä kohti. Me emme ole pettäneet Suomen kansaa, vaan puolustamme sitä! Me olemme täällä valmistautumassa sitä päivää varten kun hallitsevan länsieliitin tyranninen valta alkaa murtua Suomessa ja omassa synnyinmaassamme käydään välttämätön taistelu kansanvallan palauttamiseksi. Kun se päivä koittaa, ja se koittaa varmasti, niin me palaamme, ja silloin on aika nousta Barrikaadeille. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s